Nauja molekulė Intensive linijoje - Retinolis

Nauja molekulė Intensive linijoje - Retinolis

Institut Esthederm Paris jums turi gerų žinių! INTENSIVE produktų linija papildė dar viena molekulė – Retinolis. O kartu su ja pasirodė ir trys nauji, odos atsinaujinimą skatinantys produktai.  Kiekvienas iš jų sukurtas atsižvelgiant į jūsų odos poreikius, siekiant stiprinti natūralius odos mechanizmus ir neperkrauti jos pertekliniu ingredientų kiekiu.  Nekantraujame jums pristatyti mūsų retinolio naujienas – susipažinkite!

INTENSIVE RETINOL+ aliejinis veido serumas

 

Gryno (natūralaus) retinolio koncentracijos serumas, praturtintas 2 biomimetinėmis veikliosiomis medžiagomis kovoja tiek su ryškiomis, tiek su smulkiomis raukšlelėmis, sumažina fotosenėjimo požymius, o oda tampa tolygi ir švytinti. Sudėtyje esantis baltųjų putonių sėklų aliejus, turintis itin daug hidrofobinių riebiųjų rūgščių, sustiprina odos barjero nepralaidumą ir padeda apsisaugoti nuo kenksmingų aplinkos veiksnių. Serume esantis abrikosų kauliukų branduolių aliejus, sudarytas iš riebiųjų nepakeičiamų antioksidacinių, maitinamųjų ir drėkinamųjų rūgščių, minkština, suteikia odai tankio, švelnina ir natūraliai ją atgaivina. O valgomųjų viksvuolių gumbelių aliejus, turtingas oleino rūgštimi ir tokoferoliu, suteikia odai natūralią antioksidacinę apsaugą.

Šis, vakare naudojamas aliejinis serumas jo skirtingų sudedamųjų dalių dėka ne tik skatina kolageno ir elastino sintezę, bet ir gausiai maitina, minkština ir užtikrina odos toleranciją, tad puikiai tinka net ir jautrios odos savininkėms. Svarbu nepamiršti, jog naudojant retinolį, būtina naudoti ir apsaugos nuo saulės priemones.

INTENSIVE RETINOL veido kremas

 

Kremas, tapsiantis geriausiu jūsų odos draugu. Su kiekviena diena raukšlių vis mažės, oda lygės ir stangrės, o jos tekstūra pastebimai pagerės. Šiuos odos atstatymo procesus daro kremo sudėtyje esantis retinolio palmitatas, atsakingas už odos paviršiaus lyginimą ir greitesnį ląstelių atsinaujinimą. O pro-retinolis, stimuliuojantis kolageno ir glikozaminglikanų sintezę, padės atkurti elastingos ir jaunatviškos odos įvaizdį. Naudojama ląstelinio vandens technologija ir laipsniškas bei ilgai išliekantis veikimas užtikrins neįtikėtinus sveikos, natūralios ir vėl spindesį atgavusios odos rezultatus. Tad geriausiam efektui pasiekti, rekomenduojama šį kremą naudoti tiek ryte, tiek vakare ant veido, kaklo ir dekoltė zonų kartu su apsauga nuo saulės.

INTENSIVE RETINOL paakių kremas 

 

Pati jautriausia laikui yra mūsų paakių oda. Joje greičiausiai atsiranda mimikos ir drėgmės trūkumo raukšlelės. Todėl Institut Esthederm INTENSIVE RETINOL liniją pasipildė ir atgaivinančiu bei pakėlimo efektą suteikiančiu paakių kremu. Net ir jautrios akių kontūrų odos savininkės galės be baimės išbandyti kremą, veiksmingai sumažinantį tamsius ratilus ir paburkimus po akimis. Prailginto atpalaidavimo būdu veikiantis pro-retinolis garantuoja optimalią odos toleranciją ir veiksmingumą, pagreitinant ląstelių atsinaujinimą. Tačiau tik tuo šis kremas neapsiriboja. Jame esantis biomimetinis peptidas apsaugo nuo riebalinių paakių maišelių atsiradimo, kofeinas padeda odai suskaidyti esamus riebalinius maišelius paakiuose, suaktyvina lipolizės procesą ir stimuliuoja kraujo mikrocirkuliaciją, o pakeliantys biopolimerai suformuoja atsparią, kvėpuojančią plėvelę, kuri iš karto suteikia stangrinamąjį poveikį.

Greitai įsigeriančia, jokio riebumo ar lipnumo nepaliekančia kremo tekstūrą paskirstykite trimis taškais ant akių kontūro srities: vidinio akies kampo, apatinio voko vidurio ir išorinio akies kampo. Kartu su apsauga nuo saulės, jūsų oda bus pasiruošusi atremti visus kasdieninės aplinkos veiksnius ir išlikti žavi, įrodydama, jog metai gali būti tik skaičius.

INSTITUT ESTHEDERM PARIS nauji INTENSIVE RETINOL linijos produktai paremti ekobiologijos principu ir išbandyti prižiūrint dermatologams bei oftalmologams. Dviejų mėnesių programos metu įrodytas puikus produktų veiksmingumas. Džiaukitės sveika ir jaunatviška oda. Leiskimės į niekad neblėstančios spindinčios odos kelionę kartu su INSTITUT ESTHEDERM PARIS.

Šie produktai gali jus sudominti

Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Moksliškai įrodyti rezultatai
Moksliškai įrodyti rezultatai
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
©2024 - Visos teisės saugomos