Natūralus grožis – stilingiausias šių laikų aksesuaras

Natūralus grožis – stilingiausias šių laikų aksesuaras

Nustoti vaikytis greitai kintančių odos priežiūros tendencijų ir atrasti iš mados neišeinantį įvaizdį? Mes sakome – lengva, kai tavo pagrindinį natūralaus ir unikalaus grožio įvaizdį padeda kurti Institut Esthederm Paris. O tokio grožio ir stiliaus derinio toli ieškoti nereikia. Juo švyti mūsų ambasadorė Irina Sinė. 

Asmeninio įvaizdžio kūrėja, stilistė, „Elle” žurnalo vyriausioji redaktorė ir žinoma nuomonės formuotoja Lietuvoje, su Institut Esthederm Paris užmezgė tvirtą draugystę, kuri tęsiasi iki šiol. Tobulą balansą tarp karjeros ir laiko sau išlaikanti Irina, demonstruoja stilių, kuris spinduliuoja unikaliu grožiu ir amžinu jaunatviškumu. O tokių stebinančių rezultatų priežastys – ne tik nuolatinis dėmesys ir rūpestis savo veido oda, bet taip pat ir Institut Esthederm Paris tinkamai atrinkti kosmetikos produktai.

Amžinas gyvenimas judesyje Iriną skatina nepamiršti prižiūrėti savo odos, jog ši nepasiduotų kasdienybės iššūkiams ir einantiems metams. Moteris taip pat akcentuoja ir šios kosmetikos prekės ženklo išskirtinumą: „Institut Esthederm produktai yra būtent tokie, kurie ne tik maitina, bet ir apsaugo odą nuo žalingų aplinkos veiksnių.“ Todėl būtent kiekviena jos ryto ir vakaro rutina pradedama kartu su Osmoclean odos paruošimo ir valymo linija. Nuo valomojo vandens, želės, giluminio porų valiklio iki šveičiamosios kaukės – visa tai užtikrina maksimalią švarios odos garantiją. Osmoclean produktai pasirūpina profesionaliu ir efektyviu valymu, pašalinant visus per dieną susikaupusius nešvarumus, išsaugo odos floros balansą ir sugrąžina švytėjimą. Tačiau vien tuo, Irinos sveikos odos priežiūra neužsibaigia.

Vienas iš pagrindinių moters kriterijų, renkantis kosmetiką – priemonių lengvumas, geras įsisavinimas ir riebumo jausmo nebuvimas po naudojimo. Tad kita, viena mėgstamiausių, Irinos dažnai naudojama Intensive Pro-Collagen+ linija, skatina natūralios kolageno gamybos atsinaujinimo procesus ir padeda be vargo sukurti stangrinamąjį efektą, kuris odai vėl suteikia tonuso ir apimties. Moteris džiaugiasi, jog: „Kokybiška kosmetika ne tik puoselėja odą, bet ir suteikia malonų pojūtį kasdieniame naudojime <...>.“ O didžioji, jaunatviško Irinos įvaizdžio vyšnia ant torto – Age Proteom serumas, kovojantis su senėjimo ženklais ir ilgam laikui sustiprindamas odos sveikatą ir jaunystę, be kurio Irina neįsivaizduoja nei dienos.

Šių Institut Eshederm Paris produktų dėka, Irina Sinė susilaukia dėmesio ne tik dėl išlavinto stiliaus skonio, bet ir dėl sveikai bei natūraliai atrodančios odos grožio. Mūsų tikslas – padėti Jūsų odai prisitaikyti prie Jūsų gyvenimo ir pajusti, jog meilės sau ir mūsų produktų dėka, jūsų jaunystė nebeturi ribų. Kuriame kokybiškus, ilgaamžiškumą užtikrinančius veido ir kūno priežiūros ritualus, kurie padeda išryškinti geriausias jūsų odos savybes. Ženkite kartu į švytėjimo etapą kartu su Institut Eshederm Paris bei prisijunkite prie Irinos ir kitų, veido oda kiekvieną dieną besidžiaugiančių moterų.

Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Moksliškai įrodyti rezultatai
Moksliškai įrodyti rezultatai
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
©2024 - Visos teisės saugomos