HIALURONO RŪGŠTIES NAUDA MŪSŲ ODAI

HIALURONO RŪGŠTIES NAUDA MŪSŲ ODAI

Išlaikyti odos drėgmę yra būtina norint išsaugoti jos elastingumą ir barjerinę funkciją. Tačiau, jei tinkamai neprižiūrime odos ir jos nedrėkinsime, tikėtina kad vanduo iš mūsų dermos išgaruos, palikdamas odą išsausėjusią ir linkusią į raukšlių atsiradimą.

Serumai ir drėkinamieji kremai, kurių sudėtyje yra hialurono rūgšties, veikia kaip jaunystės šaltiniai, nes tai molekulė, galinti išlaikyti iki 1 000 kartų savo svorio vandenyje. Ar įsivaizduojate šio ingrediento poveikį jūsų odai?

 

KAIP HIALURONO RŪGŠTIS VEIKIA MŪSŲ ODAI?

Hialurono rūgštis yra natūraliai esantis komponentas daugelyje mūsų kūno audinių ir organų, pavyzdžiui: jungiamajame audinyje, kuris palaiko stuburą, kremzlėse, sąnarių sinoviniame skystyje ir mūsų epidermyje. Oda turi 50% mūsų hialurono rūgšties ir veikia kaip drėkinimo elementas.

Su amžiumi natūralus kolageno ir elastino, pagrindinių jungiamojo audinio elementų, praradimas sukelia šių skaidulų lankstumo ir elastingumo sumažėjimą. Šis procesas paspartėja dėl tokių veiksnių kaip stresas, saulės poveikis ir genetika. Pasekmė yra hialurono rūgšties kiekio sumažėjimas, dėl kurio oda tampa mažiau drėkinama, mažiau lanksti ir mažiau elastinga.

Todėl būtina į savo grožio rutiną įtraukti kremus ir serumus su hialurono rūgštimi - molekulę, kuri veikia kaip drėkinamoji kempinė, sugerianti aplinkos drėgmę ir perduodanti ją odai.

 

Kokia yra hialurono rūgšties nauda dermokosmetikoje?


YPATINGAS DRĖKINIMAS: Dehidratacija silpnina odos barjerinę funkciją ir išeikvoja vandens atsargas. Tai yra didelis priešlaikinio senėjimo požymis. Todėl hialurono rūgšties įtraukimas į savo grožio rutiną yra svarbus, ypač jei turite sausą odos tipą. Gryna hialurono rūgštis yra molekulė, galinti nuolat drėkinti odą. Ji padeda pritraukti ir išlaikyti vandenį dviejuose odos sluoksniuose: epidermyje ir dermoje.

 

  • ABSOLIUTUS STANGRUMAS: Stimuliuoja kolageno, baltymo, turinčio audinių regeneravimo, stangrinimo ir odos elastingumo išlaikymo savybių, gamybą.
  • PRIPILDYMO POJŪTIS: Šis aktyvus ingredientas švelnina senėjimo požymius, tokius kaip raukšlės. Ypač jei pasirenkame vidutinio molekulinio svorio hialurono rūgštį, kuri giliausiems odos sluoksniams suteikia greitą ir ilgalaikį užpildymą.
  • ŠVELNUMAS IR KOMFORTAS: Visiškai sudrėkinta oda, komforto pojūtis, gaivi ir maloni. Idealu atsistatyti po šalto žiemos ar vasaros laikotarpio.
  • SUSTIPRINKITE ESTETINĮ GYDYMO PROCESĄ: Tai puiki papildoma parama estetinės medicinos užpildų injekcijoms.
  • ANTIOKSIDANTAS IR LAISVŲJŲ RADIKALŲ NEUTRALIZAVIMAS: Molekulė neutralizuoja oksidaciją ir turi laisvųjų radikalų neutralizavimo poveikį, apsaugantį uždegimo proceso metu.
  • APSAUGA NUO IŠORINIŲ VEIKSNIŲ: Po žiemos mūsų oda reikalauja papildomos drėkinimo. Žemos temperatūros ir šildymas sutrikdo odos barjerinę funkciją. Todėl prieš vasarą būtina atlikti gydymo kursą. Daugiau sudrėkinta oda yra geriau apsaugota nuo išorinių veiksnių. Todėl ji yra geriau apsaugota.

KAIP PASIRINKTI SAVO GROŽIO RUTINĄ SU HIALURONO RŪGŠTIMI?

Norint gauti momentinį drėkinimą, pasirinkite kosmetiką, kurioS formulėje yra didelio molekulinio svorio hialurono rūgšties molekulės. Jei ieškote gilesnio poveikio, rinkitės gydymus su vidutinio molekulinio svorio hialurono rūgštimi, kad dar labiau padidintumėte jų naudą.

Atkreipkite dėmesį: nuo 1% pradedama skatinti biologinio hialurono rūgšties sintezę ir pasiekiamas taip norimas užpildymo efektas.

 

ESTHEDERM SPRENDIMAS: INTENSYVi HIALURONO RŪGŠTIS IR INTENSYVUS ODOS DRĖKINIMAS

Pristatome pilną veido produktų liniją su hialurono rūgštimi, kurią sudaro serumas, kremas, kaukė ir akių kontūro serumas. Ypač tinkantys dehidratuotai odai.

 

Intensyvus Hialurono asortimentas apima 3  hialurono rūgšties formas:

  • Vidutinio molekulinio svorio: 0,5%
  • Didelio molekulinio svorio: 0,05% > išlaiko vandenį paviršiuje
  • Hialurono rūgšties vektorizuotos sferos: 2%. Jauninantis efektas akimirksniu užpildant smulkias raukšleles. Greitai prasiskverbia į gilesnius epidermio sluoksnius. Pernešdama vandenį, jos lygina odos paviršių, padidina drėgmės kiekį ir užpildo smulkias raukšles.
  • Global Cellular Protection: patentuota technologija, apsauganti nuo odos pažeidimų, sukeliamų šviesos spektro.
  • Anti-hialuronidazė: apsaugo nuo hialurono rūgšties skilimo.

 

Kokio tipo senėjimo požymiams?

  • Lūpų kontūras ir kampai.
  • Lūpų ir veido tūris (skruostai).
  • Lūpų arba peribukalinės raukšlės (burnos aplinkoje).
  • Nosogalinių raukšlių (išraiškos linijos abiejose nosies ir burnos pusėse).
  • Antakių sparneliai.

 

ĮTRAUKITE INTENSYVE HIALURONO RŪGŠTIES LINIJĄ Į SAVO GROŽIO RUTINĄ

ŽINGSNIS 1 - VALYMO RUTINA:

Valymas yra pirmasis žingsnis bet kokio tipo odos grožio rutinoje. Naudojant Osmoclean liniją, pašalinsite nešvarumus, taršą ir makiažo likučius, gerindami odos išvaizdą ir užtikrindami, kad ji būtų sveikesnė.

 

ŽINGSNIS 2 - HIALURONO RŪGŠTIES SERUMAS:

Turėdami švarų ir sausą veidą, tepkite Intensyvų Hialurono Rūgšties Serumą: aukštos koncentracijos, lengvos konsistencijos serumą. Po dviejų valandų jis užtikrina odos drėkinimo padidėjimą 53,4%.

 

ŽINGSNIS 3 - KREMAS SU HIALURONO RŪGŠTIMI

Toliau užbaikite rutiną naudodami Intensyve Hialurono Rūgšties Kremą. Aukštos koncentracijos drėkinamasis kremas, suteikiantis nedelsiantį ir ilgalaikį komforto efektą. Jis taip pat apsaugo nuo laisvųjų radikalų, mažindamas biologinio hialurono rūgšties sunaikinimą.

 

ŽINGSNIS 4 - AKIES KONTŪRO SERUMAS SU HIALURONO RŪGŠTIMI

Tai puikus drėkinimo produktas, atsižvelgiantis į jūsų akių sritį. Akies Kontūro Serumas su Hialurono Rūgštimi puikiai tinka nuovargio mažinimo ir raukšlių prevencijos veiksmui šioje srityje. Turi fillerio efektą!

 

ŽINGSNIS 5 - HIALURONO RŪGŠTIES KAUKĖ

Kartą arba du kartus per savaitę rekomenduojame užbaigti rutiną naudojant Hialurono Rūgšties kaukę. Puikiai tinka intensyviam drėkinimui.

Šie produktai gali jus sudominti

Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Moksliškai įrodyti rezultatai
Moksliškai įrodyti rezultatai
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
©2024 - Visos teisės saugomos