Gražina Baikštytė grožiu spindi kartu su Institut Esthederm Paris

Gražina Baikštytė grožiu spindi kartu su Institut Esthederm Paris

Sveikos odos grožis metams nepavaldus, o to puikus įrodymas – Gražina Baikštytė. Lietuvos kino aktorė, žurnalistė, knygų autorė ir niekas nepaneigs – moteris, kuriai metai tik skaičius. Natūralumu ir išsaugota jaunyste spindinti Gražina yra viena iš tų, į kurias greičiausiai norėtų lygiuotis daugelis jos bendraamžių moterų. Metų metus puoselėtas grožis ir elegancija veši iki šių dienų. O jums turbūt kyla klausimas, kokia jos stulbinančios išvaizdos paslaptis? Atsakymas gana paprastas – graži 9 metų draugystė su Institut Esthederm Paris kosmetika.

Gražina su šiuo prekės ženklu susipažino vos tik jam įžengus į Lietuvos rinką. Ir ne tik susipažino, bet bandydama visas Institut Esthederm Paris naujoves prisidėjo prie jo populiarinimo! Bandymų ir skirtingų patirčių metu, per tam tikrą laiką Gražina atrado sau geriausiai tinkančias odos priemones, tačiau kaip pati teigia, nebūtinai tos pačios tinka kitoms moterims. Šios kosmetikos asortimentas toks platus, jog kiekviena, pagal savo odos tipą gali rasti sau tinkamiausius produktus, padedančius atsiskleisti jų slypinčiam grožiui.

Tad dalinamės Gražinos jaunystės formule, kuri jai padėjo išlaikyti natūralų grožį ir sustabdyti slenkančius gyvenimo metus. Viskas prasideda nuo atkuriamųjų ir stangrinančių priemonių, kurių gelinė konsistencija lengvai įsigeria į odą – Active Repair ir Derm Repair kremo ir serumo, o taip pat naujai atsiradusios Pro-Collagen+ linijos. O jos naujausias atradimas – Age Proteom serumas, kuris apsaugo odą nuo senėjimo, užtikrina odos ląstelių ilgaamžiškumą ir ilgam sustiprina įprastų kremų poveikį. Šio serumo poveikis Gražinai ženkliai sumažino raukšlelių kiekį ir išlygino odą. Tačiau kaip ir primena pati moteris: „Tik reikia nepamiršti Age Protoem naudoti nuolat, tik tada pamatysime akivaizdų jo poveikį.“

Kitas moters slaptas jaunystės ingredientas – kaukių vakaras, kurio metu veido odą lepina Osmoclean šveitikliu, giluminiu porų valikliu ir Hyalurono kauke. Ir kaipgi be Excellage produktų linijos! Šios veido priemonės ne tik suteikia švytėjimą ir intensyviai maitina, bet ir yra skirtos odos tankiui, neleidžiant odai prarasti  jaunatviško elastingumo. O vasarą užtikrintą apsaugą nuo saulės ir gražų įdegį ji patiki Institut Esthederm Paris saulės apsaugos priemonėms, kurios apsaugo nuo pavojingų UV spindulių ir suteikia gražų įdegį, grįžus iš šiltų kraštų.

Gražina taip pat rūpinasi ne tik sveika veido oda, bet ir kūnu, tad kaip pati teigia: „Tapau priklausoma nuo „raudonosios“ kūno priežiūros linijos. Nėra dienos, kad kūno netepčiau kokia nors priemone, priklausomai nuo poreikio.“ Probleminėmis kūno vietomis prieš mankštą moteris rūpinasi naudodama Body Morpho Fitness Slimming Activator serumą. O liekninantis-stangrinantis kremas arba Glauscine anticeliulitinis kremas ar serumas padeda išlaikyti tobulas kūnas formas net ir tokiame amžiuje. Ir žinoma, nederėtų pamiršti kaklo ir krūtinės zonų kremų, kuriuose oda yra ploniausia ir reikalauja ypatingos priežiūros.

Natūralaus ir sveiko grožio pavyzdys – Gražina Baikšytė, kuri savo išvaizda paneigia visus senėjimo standartus ir išlaiko jaunystę net ir brandžių metų laikotarpyje. Didelis dėmesys, rūpestis savo veido ir kūno oda nelieka nepastebėtas, nes su Institut Esthederm Paris grožį įmanoma puoselėti ilgam.

Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Moksliškai įrodyti rezultatai
Moksliškai įrodyti rezultatai
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
©2024 - Visos teisės saugomos